Nem csak olvasok, de azt nagyon!

Leilának hívnak és huszonhárom éves könyvmoly vagyok!

A kép Gettinger Leila tulajdona.

A könyvmoly szócska elmaradhatatlan igaz? Egyik legnagyobb hobbim az olvasás, egészen gyerekkorom óta kisebb-nagyobb kihagyásokkal. Ezen kívül imádok fotózni, zenélni és igen, még focizni is. 

Jelenleg mérlegképes könyvelőnek tanulok, ami inkább jött a matematika iránti érdeklődésemből, mintsem az olvasásból és mindemellett egy könyvelőirodában dolgozom. Ha már így is kevésnek tűnt a szabadidőm, akkor muszáj megemlítenem, hogy van otthon három éhes száj is. Két állandóan éhes, pajkos és végtelenül szeretnivaló macskám és a vőlegényem.  De imádok főzni is, sőt előszeretettel próbálom ki más kultúrák ételeit is és a legjobb érzés, hogy a saját kis kertemből tudok összeszedni hozzá alapanyagokat, amire igazán büszke is vagyok.

Ennyiféle érdeklődési kör mellett az olvasást mondanám, ami teljesen átszövi az eddigi életemet, kezdve a szüleim esti meséitől, az első könyvtári látogatásomon át, idáig. Két éve belevágtam egy bookstagram(@_leila_books)oldalba is, amit azóta is imádok csinálni. Egyik kitűzött célom a magyar írók támogatása és megismerése, mert nem csak a külföldi könyvek között lehet kincsekre bukkanni.

Ha mindenképpen olvasnál egy Leila által írt könyvajánlót, akkor ez legyen az.

A kép Gettinger Leila tulajdona.

Virág a nevem, tizenöt éves vagyok, szeretek olvasni, sportolni.

A kép a @virag_bookstagram oldal tulajdonosáé.

A Bookstagram oldalam (virag_bookstagram) több mint egy éves, Van egy online Könyvklubom a Bookstas barátnőimmel, imádok sorozatokat nézni, a két kedvenc sorozatom pedig a Vámpírnaplók és a Hazug Csajok társasága. 🥰

Ha mindenképpen olvasnál egy Virág által írt könyvajánlót, akkor ez legyen az.

Titina vagyok (persze csak álnéven :), idén léptem Krisztusi korba és totyogós korom óta könyvmoly vagyok.

A kép Titina tulajdona.

Nemcsak otthon, hanem munkám során is könyvek vesznek körül, mondhatjuk ez a lételemem. Három és fél éve, az olvasás mellett az Instagram oldalamon osztom meg a véleményem és az érzéseim az általam olvasott könyvekről. 

Romantika, krimi, thriller és a szépirodalom, ahol otthon érzem magam, és mivel hangulatolvasó vagyok sűrűn változik mikor, mihez van kedvem!

Az olvasáson kívül nagy rajongója vagyok Frida Kahlonak, szeretem a csokoládét és imádok reggel korán kelni! 

Kedvenc könyveim: A szél árnyéka, A szerelem étke, Az öreg halász és a tenger, A négy szél, Leányrablás Budapesten, Virágot Algernonnak, Frida füveskönyve

Kedvenc szerzőim: Zafón, Böszörményi Gyula, Anthony Capella, Lucinda Riley, Jane Austin, Alex T. Smith, Sejal Badani, Celeste Ng, Kristin Hannah, Amy Harmon

Ha mindenképpen olvasnál egy Titina által írt könyvajánlót, akkor ez legyen az.

A kép Titina tulajdona.

„(…) felnőttként sem változtam annyit, hogy ne lehessen elmondani: még mindig az vagyok. (…)”

A kép Németh-Séllei Zsani tulajdona.

Sziasztok, Németh-Séllei Zsani vagyok vagy ahogy instán ismertek @cozy.bookish.jane 🙂 Egy igazi kis kocka voltam már tini koromban is, így nem meglepő, hogy felnőttként sem változtam annyit, hogy ne lehessen elmondani: még mindig az vagyok. 

Alkalmazott fotográfusként dolgozom a mindennapokban, van egy csodaszép kislányom (meg egy hozzám tartozó férj és eb). Szabadidős tevékenységből nőtte ki magát az olvasás és egészen a bookstagrammig jutottam. Sokáig töprengtem én is, hogy szükség van-e még egy ilyen oldalra a neten, így hát belevágtam. 😀 Emellett préselt virágokból készítek epoxi könyvjelzőket. 

Lassú olvasóként ugyan nem mondhatom el, hogy olyan sok könyvet olvasok egy évben, de annál inkább vagyok kitartó, hogy ez a szám nőni tudjon évről-évre. Eddigi legmeghatározóbb olvasmányom Addie LaRue láthatatlan élete volt, így erről hoztam el egy korábbi bejegyzésem.

Ha mindenképpen olvasnál egy Zsani által írt könyvajánlót, akkor ez legyen az.

A kép Németh-Séllei Zsani tulajdona.

/Szerkesztette: Domokos Dominika/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük