„Hol van a határ a valóság és a képzelet között?”

– könyvajánló B. D . Alíz Ghost of you c. könyvéről.

Alkoholizmus, depresszió, veszteség, szerelem. B.D. Alíz könyve bővelkedik az érzelmekben. Az írónő kézen fog, és megmutatja a lélek legmélyebb részeit. Mindeközben finoman szövi a múlt és jelen szálait, szereplőinek karakterfejlődése és a titkok felfedése pedig magával ragadja olvasóit.

A kép B. D. Alíz tulajdona.

A történet főszereplőjének, Luke-nak egy bizonyos időszakát ismerjük meg, amiről bővebben pszichológusának mesél a találkozóik alatt. A könyv előrehaladtával karakterfejlődése és az élettől kapott pofonjai hamar sorsközösséget találnak a hasonlóan mélyérzésű olvasókkal.

„A napjait szinte csak szellemként élő fiú az ülések előrehaladtával kezd kikeveredni az önmarcangolás ördögi köréből, de a múltjában elkövetett hiba folyton visszarántja a mélybe. Luke elhatározza, hogy megpróbál felülemelkedni a depresszión és a folytonos iváson, hogy újból el tudjon kezdeni élni De mi van akkor, ha már nem látja tisztán, miért lenne érdemes?”

Ez a történet egyszere lebilincselő és kiszámíthatatlan. Amilyen maga az élet is. A fiatal írónő története tiszta képet ad arról, mi is a család, és hogy bár érnek minket nehézségek, mindig van miért, vagy éppen kiért küzdenünk.

/Szerző: Filotás Karina(FISZ Tag)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük